Az arculat megalapozza vállalkozásod sikerét, ezért kiemelten fontos, hogy milyen első benyomást teszel leendő ügyfeleidre. Amikor valakinek átnyújtod a névjegykártyádat, vagy a honlapod látogatói találkoznak a termékeddel, szolgáltatásoddal, egyúttal céged identitásával is találkoznak. A színek, a formák, a vonalak ilyenkor tudat alatt hatnak az emberekre, és amennyiben egy beszédes logóval és egy megragadó arculattal találkoznak, nagy eséllyel megbíznak majd szakértelmedben és hamarosan ügyfeleid között köszöntheted őket.

Minden a logóval kezdődik. A logó sok arculati elem megjelenését és stílusát meghatározza, ezért a tervezése sok átgondolást igényel. Emellett tükröznie kell téged és tevékenységedet, de ugyanakkor a célcsoportodat is.

A logó- vagy arculattervezés folyamata:

1. E-mailben elküldöd, vagy telefonon megbeszéljük a logóval/arculattal kapcsolatos elképzeléseidet, ötleteidet. Amennyiben arculattervezésről van szó, tisztázzuk, hogy mit szeretnél pontosan.
2. Elkészítem az árajánlatot.
3. Szerződést kötünk, amelyben szerepelnek a határidők, a fizetési feltételek, a használati jogok, valamint az is, hogy milyen formátumokban kapod majd meg a végleges anyagot.
4. Előleg elutalása.
5. Elkészítek egy ún. “moodboard”-ot, amin három logó terv lesz, fontokkal, színekkel és inspirációs képekkel kiegészítve.
6. A három logó tervből kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik, a módosítási igényeidnek megfelelően ezt fogom kidolgozni és az arculat többi elemét is elkészítem.
7. Amennyiben elégedett vagy a végső verzióval, a második fizetési részlet után küldöm el a kész anyagot az előre megbeszélt formátumokban.

AJÁNLATKÉRÉS