Szerettem volna egy Karola Creative feliratot a falra, de nem akartam túl sokat költeni rá, tehát azt eleve kizártam, hogy mondjuk habkartonból csináltassam meg. Úgyhogy kartonpapírban gondolkodtam, volt is itthon egy nagyobb darab, és ahogy elkezdtem kivágni a megrajzolt feliratot, már tudtam, hogy fonallal fogom körbetekerni. A felirathoz nem használtam sablont, egyszerűen ceruzával leírtam a szót, majd megvastagítottam azt.

A felirat kivágása elég pepecselős munka volt, nagyon lassan haladtam. Ráadásul a szikével tényleg vigyázni kell, mert a karton többrétegű, és emiatt, hol megakadt kissé, hol hirtelen megindult. De hál’ istennek az ujjaim egyben maradtak. 😊

Egyszerűbb a művelet, ha a betűk vonalvezetése is egyszerű, szögletes, de én inkább a saját kézírásomat szerettem volna viszontlátni a falon, és az bizony ilyen cirádás.

A többórányi, meg-megszakított munka után kárpótolt az eredmény, jómagam is meglepődtem, hogy milyen pofás felirat lett belőle. Ezt követően a másik szót is kivágtam, aztán már “csak” a fonallal való körbetekerés volt hátra.

Azzal viszont nem számoltam, hogy lesznek olyan fordulatok, ívek, amelyeket marha nehéz lesz szépen és tökéletes körbetekerni, de valahogy átküzdöttem magam rajtuk, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedett vagyok.

A falra Blu Tack-kel rögzítettem. Pillekönnyű az egész, de ki tudja, hogy ez a csoda gyurmaragasztó mit bír, ezért mielőtt a végső helyére került volna, 1-2 napig egy nem feltűnő helyen teszteltem. Így most már igazán hangulatos a dolgozósarkom. Imádom! 😊